Витрачаєте багато часу на вибір подарунків?
В яких випадках подарунковий сертифікат буде доречним подарунком?
Як замовити сертифікат?
Що таке електронний подарунковий сертифікат?
У вас є знайомі які начебто не люблять фотографуватись?
Вам подарували подарунковий сертифікат від СТУДІЇ «КОЦКА»?!
Що означає термін дії сертифікату?
Умови використання подарункового сертифікату виграного на велоперегонах «ДИВОГОНКА»

IMG_4389_900

Витрачаєте багато часу на вибір подарунків?

Фотостудія «КОЦКА» пропонує готове рішення – подарунок будь-кому і на будь-яке свято! Сьогодні фотосесія стала досить популярним видом подарунку, тож багатьох можна порадувати візитом до фотографа. Подарунковий Сертифікат на послуги студії – це оригінальні, цінні і доступні подарунки. Ніяких обмежень етикетом щодо віку чи близькості ваших стосунків із тим, кому даруєте. Це відносно новий оригінальний подарунок — святкова коробочка з подарунковим сертифікатом на отримання незабутніх емоцій. Результат: Можливий диск зі всіма роботами, з них бажана кількість найкращих може бути надруковано. За бажанням зменшені копії для публікацій в інтернеті.
Додаткові опції – оформлення та друк фотокниги, поклейка класичного альбому.

В яких випадках подарунковий сертифікат буде доречним подарунком?

Сертифікат ідеально підходить для таких подій як День Народження, Хрещення, Перше Причастя, ювілей, весілля, період вагітності, випускний, Новий рік та Різдво, День Валентина, 23 Лютого та 8 Березня, День Ангела, професійне свято чи підвищення на службі, закінчення садочка, школи чи вузу і це далеко не повний перелік.

Сертифікат легко вибирати і приємно дарувати! Він підійде дорослим і дітям, друзям, батькам, коханим, колегам… Ключ до популярності сертифікатів у тому, що остаточний вибір подарунка переходить від того, хто дарує, тому, хто отримує – тобто, надає шанс самостійно вибрати собі подарунок мрії. Ви можете придбати сертифікат на окрему, обрану Вами послугу, або один з готових наборів послуг. Всі набори розділені на різні цінові категорії: 400-600, 800-1200 грн. Найдешевші подарункові сертифікати коштуватимуть від 400 600 гривень. Бажаємо вдалого вибору та незабутніх емоцій від святкування та дарування рідним, близьким, друзям, колегам та партнерам цінних подарункових сертифікатів! Чому цінних? А все тому, що особливість фотографії така, що вона з роками стає ціннішою!

Інформація для замовлення подарункового сетифікату:

Як замовити сертифікат?

А досить просто! Замовити Подарунковий сертифікат можна просто зараз! Все, що вам потрібно – це зателефонувати за тел.: 0505423529 Сергію Кубику чи 0954221281 Валентині Кубик в робочі години, або заповнити форму замовлення на сайті.
Адреса фотостудії: м.Ужгород, вул.Перемоги (Капушанська) 11Б на третьму поверсі.

Також поропонуємо Електронний подарунковий сертифікат

Що таке електронний подарунковий сертифікат?

Трапляється так, що у святковий день ми не завжди можемо бути поруч зі своїми рідними, друзями чи колегами. Звичайно ж, ми можемо привітати по телефону, замовити доставку квітів, відправити листівку, і як правило, не більше того. Електронний сертифікат, в такому випадку, просто таки розв’язує руки. Якщо ви за кордоном, а ваші друзі проживають в м. Ужгород або поблизу міста, і вам хочеться зробити їм подарунок, то подарунковий сертифікат – це саме те, що вам потрібно! Ви переказуєте нам на рахунок гроші, а ми вам відправляємо Електронний подарунковий сертифікат на професійну фотосесію. Це електронний документ, оформлений за домовленістю безпосередньо з професійним фотографом який здійснюватиме зйомку.

У вас є знайомі які начебто не люблять фотографуватись?

Якщо у вас є знайомі які начебто не люблять фотографуватись, бо «не гарно виходять на фото», то тим більше даруйте фотосесію! Не дарма ж у психології існує методика для створення позитивної самооцінки, яка так і називається – фототерапія. Позуючи перед обєктивом в образах, людина відкриває нові грані свого характеру, грає різні емоції, по-новому розуміючи їх. А споглядаючи себе у фототворі вправного митця, який відкриває для неї її ж красу, непомічену нею раніше, вона вчиться любити себе та приймати себе такою як вона є. Досить складно знайти людину, яка б нехотіла мати на память якісні професійні фото. А людина яка начебто нелюблять фотографуватись сама до професійного фотографа не збереться! Тому можливо у вас є можливість здійснити заповітну мрію, і допомогти друзям чи рідним отримати якісну професійну фотопамять, позитивні емоції і можливо навіть новий досвід і неймовірні враження!

Вам подарували подарунковий сертифікат від СТУДІЇ «КОЦКА»?!

У сертифікаті на фотосесію, як правило, не вказують дату та час самої зйомки. То ж можете особисто домовитися із фотостудією на той день та годину, коли буде зручно. Тип зйомки також варіюється. За сертифікатом можна отримати як студійну, так і виїзну фотосесію. Також зверніть увагу на те, що сертифікат має термін дії!

Що означає термін дії сертифікату?

Насправді він обмежений в деяких випадках.

  • Якщо ви виграли подарунковий сертифікат від студії «КОЦКА» на змаганнях, вікторинах чи інших заходах, де Студія «КОЦКА» виступала як спонсор, то цей сертифікат по закінченню свого терміну не дійсний!
  • Якщо сертифікат не акційний і вам придбали його друзі чи рідні, а ви по якійсь причині не встигли використати не хвилюйтесь! Він дійсний!

Але, якщо ви приходите після терміну дії сертифікату, то будьте готові до того, що ціни на послуги можуть змінитись і ви отримаєте меншу послугу ніж вам подарували, або вам доведеться доплатити. Про долю свого простроченого сертифікату можна дізнатись за номером телефону 0505423529 – Сергій КУБИК.

Умови використання подарункового сертифікату виграного на велоперегонах «ДИВОГОНКА»

Щороку Фотостудія «КОЦКА» підтримує своїми фотоподарунками дитяче свято – Велоперегони «ДИВОГОНКА» для дітей від 2 до 15 років. Про захід можна прочитати тут: Виграй сертифікат від СТУДІЇ «КОЦКА»
Ви виграли сертифікат від Студії «КОЦКА» на «ДИВОГОНЦІ»?! Ми вас вітаємо! І з радістю зафіксуємо на згадку цю приємну мить.

Щоб використати свій сертифікат, зверніть увагу на деякі умови його використання:

  1. Фотозйомка відбувається при попередній домовленості. Домовитись можна за номером телефону, який вказаний у сертифікаті.
  2. Зверніть увагу, сертифікат має термін дії! По закінченню свого терміну сертифікат не дійсний.
  3. Дуже принципово! Переможець має бути із своїм транспортним засобом! Це на пам’ять, це приємні спогади через роки. Буде гарно, якщо одяг та взуття буде в стилі СПОРТ, а якщо є захист (шолом, наколінники та налокотники), вони чудово довершать образ.
  4. Не забудьте про медаль! Думаємо чемпіон нею пишається.

Примітка: Транспортний засіб і його колеса мають бути чистесенькими, тому будьте готові, якщо транспорт буде брудний, ми дамо вам водички :) Те ж саме стосується і взуття, підошви теж мають бути чистенькі. Все це заради гарного кадру. Чекаємо на вас в СТУДІЇ «КОЦКА». Тут можна переглянути репортаж з Дивогонки 2015

One Reply to “Подарункові сертифікати на послуги студії”

  1. Дякую за чудові фотографії, отримала «море» вражень. Подарунковий сертифікат – це неочікуваний та надзвичайно приємний подарунок . Мені було приємно отримати саме такий подарунок.))))))))

Залишити відповідь