line900

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Цікава фото пропозиція випускникам – класичні студійні психологічні фотопортрети для випускного альбому.

Що таке психологічний фотопортрет?

Психологічний портрет – напрямок у фото мистецтві, різновид портретного жанру у фотографії. Подібний портрет покликаний показати глибину внутрішнього світу і переживань людини, передати повноту його особистості, закарбувати у миті нескінченний рух людських почуттів і дій.

Кому потрібний психологічний портрет на випускний фотоальбом?

В практиці роботи СТУДІЇ «КОЦКА» траплялись різні випадки, коли випускники скаржились на те, що вони собі на фото не подобаються, кожен із своєї причини, комусь зробили невдалу зачіску, комусь невдалий макіяж, а комусь просто не сподобалась на фото нова сорочка. Все це дуже важливо для випускника, але це не привід для скарги на фотографа. Був випадок, коли випускниця школярка заявляла, що у неї, на її думку, на фотографії не впевнений у собі погляд і вона таке фото не хоче у випускний альбом, і її потрібно фотографувати до того моменту поки її не влаштує її погляд. В якійсь мірі вона можливо й права, вона хоче таке фото, яке б передало її такою якою вона є. Але вона дійсно хвилювалась під час фотозйомки чи все у неї гаразд, зачіска, макіяж, одяг… і це звичайно ж передається в портреті і четвертий, п’ятий чи шостий кадр цього не змінить. А хіба фотограф несе відповідальність за настрій та зовнішній вигляд того, хто прийшов фотографуватись?! Звісно ж, що ні! Його завдання при фотозйомці портретів на випускні альбоми — це якісні знімки. Звичайно, що фотограф може зрозуміти випускницю чи випускника, війти в їх положення, але що буде, якщо так себе поведуть всі скажімо 40 випускників?! Вартість альбому зросте в ціні : )

Щоб такого не траплялось, згідно правил, прописаних в додатку договору на надання послуг фотозйомки портрету для випускного альбому, кожен учень/студент має право на три чотири якісні знімки для портрету, з яких має можливість вибрати кращий на його думку, після завершення зйомки певної групи випускників на портрети.
Кожен наступний знімок, тобто 5,6…і більше, здійснюється за додаткову оплату.

Якісні знімки для портрету на випускний альбом — це зображення випускника з відкритими очима і хорошим виразом обличчя. Погляд, зовнішній вигляд (одяг, макіяж, зачіска…) в даній ситуації не мають ніякого відношення до якості фото! Фотограф не несе відповідальність за настрій і зовнішній вигляд випускника.

Кожен, хто фотографується, знає як він сприймає свою зовнішності на фотографії, і що хороший вираз обличчя для інших, йому може виявитись не до душі, такому випускнику і потрібно замовляти додаткову послугу — психологічний портрет випускника.

Що це за послуга, психологічний портрет випускника? Яким чином вона надається? Яка її вартість? Які в неї переваги над звичайним випускним портретом?

Додаткова послуга — психологічний портрет випускника надається за додаткову оплату в зручний день та час для випускника за попередньою домовленістю. Випускник який замовив цю послугу, приходить на фотозйомку краще всього сам, або з близькою йому людиною, яка ніяк не може зіпсувати настрій. Також можна взяти з собою декілька варіантів сорочок. Фотозйомка триває пів години в спокійній обстановці. Після якої вибирається «той самий» портрет. Вартість такої послуги 50 грн. Якщо випускник хоче додатково забрати з собою інші відзняті фото, то за доплату по прейскуранту це можливо.

Чим хороша така послуга?

  • фотографуєтесь в зручний день і час
  • в спокійній обстановці (ніхто з однокласників/одногрупників не «кине» образливої фрази)
  • фотографуєтесь пів години
  • маєте на вибір не 3-4 знімка а 20-40 знімків

Замовляйте за телефоном 0505423529

Психологічний фотопортрет випускника

Залишити відповідь